Atelier de nutriție și live cooking

Atelier și degustare de carne de vită

O experiență unică de degustare și învățare, atelier pentru amatori și bucătari.

Degustare și preparare de carne de vită de 3 origini:

România - Ferma de la Cheia, jud. Cluj, maturare uscata 21 zile
Argentina, maturare umedă, grass fed
Japonia, vită Wagyu A5

Despre atelier:

Degustare și preparare de carne de vită
- o să trecem prin 3 țări (Romania, Argentina, Japonia)
- rețete, tehnica de gătire (raw și grill)
- tips and tricks
- cum alegem carnea de vită de calitate
- waste management și sustenabilitate
Gătim și mâncăm împreună.

Invitatul nostru:

“Nicu de la Cimbru”, bucătar de peste 12 ani, pasionat de steak-uri și derivate din carne de vită, fondator Cimbru Restaurant, Cimbru Author, Cimbru Focacceria, a început cu un foodtruck la un festival, iar acum conduce o echipă de peste 50 de persoane. Antreprenor. Bucătar. Gurmand.

Îți recomandăm să vii pe jos, sau cu un bolt, poate un autobuz, suntem foarte de aproape de stația de "Fabrica de bere"! Dacă din orice motive trebuie să vii cu mașina, s-ar putea să găsești parcare publică pe strada noastră, dar cel mai sigur e să parchezi la Platinia și să vii pe jos, suntem la 3 minute.

The booking period for this event is over.

Unde are loc evenimentul? Str. Moldovei, Nr. 4, Cluj-Napoca

Când are loc evenimentul?
Deschidere:
Încheiere:
Adaugă în Calendar

Articole fără categorie

Bilet standard

550,00 RON incl. 19% TVA

Not available any more.