Taco Brunch cu Trib
Un atelier de tacos în care vei învăța să faci tortilla și salsa from scratch. Împreună cu Răzvan și echipa lui, vom face 3 tipuri de tacos de toamnă.
Despre atelier: TACOS- Fundamente
/ Istoria tacosului
/ Elemente fundamentale pentru un taco
/ Tortilla- tehnică, rețeta, practică
/ Salsa - 3 tipuri de salsa, rapide și gustoase
/ Compoziția și asocierea de gusturi în tacos
/ Prepararea a 3 tipuri de tacos
Prin acest atelier, ne propunem sa trecem prin elementele fundamentale ale unui tacos. Vom învăța despre istoria tacosului, elementele principale care definesc un tacos, cât și asocierea de arome cu care ne putem "juca" atunci când preparăm un taco.
MENIU TACOS DE TOAMNĂ pe care îl vom pregăti împreună:
■Pulled pork tacos
Spată de porc gătită lent, ceapă roșie murată, brânză maturată, coriandru, lime
■Tacos cu cârnați ardelenești si mere caramelizate
Cârnați prajiți, ceapă verde, brânză de burduf, sos de muștar artizanal cu miere si hrean, mere roșii caramelizate
■Tacos cu dovleac copt
Dovleac copt caramelizat, leurdă murată, salsa din nuci verzi, varză kale crispy, telemea de capră
În urma atelierului te vei familiariza cu bazele gătirii unui taco, dar vei primi o porție de salsa și un pachet de tortilla pe care le iei cu tine să continui aventura și la tine acasă.
Despre TRIB
TRIB a luat naștere într-un foodtruck colorat, pe grătarul lui Răzvan, bucătar în ultimii 15 ani, trecut prin toate tipurile de bucătării din România și din străinătate. A pus atenția la detalii și minuțiozitatea fine dining-ului într-o modestă tortilla făcută “from scratch”, iar restul e istorie.
În Trib e vorba de origini si e vorba despre comunitate, despre focul aprins în mijlocul unei clăci, găști, a unui trib. Fă și tu parte din trib, și hai la atelier!
Despre eveniment:
Eveniment de socializare și gătit împreună.
Prețul include un welcome drink, ingredientele și cursul, și un mic pachet de dus acasă.
Când are loc evenimentul?
Deschidere:
Încheiere:
Adaugă în Calendar