Taco Brunch cu Trib
Un atelier de tacos în care vei învăța să faci tortilla și salsa from scratch. Împreună cu Răzvan și echipa lui, vom face 3 tipuri de tacos pe bază de pește.
Despre atelier: TACOS- Fundamente
/ Istoria tacosului
/ Elemente fundamentale pentru un taco
/ Tortilla- tehnică, rețeta, practică
/ Salsa - 3 tipuri de salsa, rapide și gustoase
/ Compoziția și asocierea de gusturi în tacos
/ Prepararea a 3 tipuri de tacos
Prin acest atelier, ne propunem sa trecem prin elementele fundamentale ale unui tacos. Vom învăța despre istoria tacosului, elementele principale care definesc un tacos, cât și asocierea de arome cu care ne putem "juca" atunci când preparăm un taco.
Vom face împreună trei tehnici diferite de gatire a peștelui in combinații de gust diferite:
•Gravlax de păstrav, marinat in polen si țuică cu capere crocante și sos de brânză
•Cod crocant cu chipotle mayo si varză albă
•Tentacule de caracatiță cu gălbenuș de ou, cârnaț picant si salsa verde
În urma atelierului te vei familiariza cu bazele gătirii unui taco, dar vei primi o porție de salsa și un pachet de tortilla pe care le iei cu tine să continui aventura și la tine acasă.
Despre TRIB
TRIB a luat naștere într-un foodtruck colorat, pe grătarul lui Răzvan, bucătar în ultimii 15 ani, trecut prin toate tipurile de bucătării din România și din străinătate. A pus atenția la detalii și minuțiozitatea fine dining-ului într-o modestă tortilla făcută “from scratch”, iar restul e istorie.
În Trib e vorba de origini si e vorba despre comunitate, despre focul aprins în mijlocul unei clăci, găști, a unui trib. Fă și tu parte din trib, și hai la atelier!
Despre eveniment:
Eveniment de socializare și gătit împreună.
Prețul include un welcome drink, ingredientele și cursul, și un mic pachet de dus acasă.
Când are loc evenimentul?
Deschidere:
Încheiere:
Adaugă în Calendar