Atelier de nutriție și live cooking

Atelier de gătit Plant Based

Al patrulea atelier de gătit cu legume, pentru persoanele vegane sau non-vegane care doresc să încorporeze mai multe legume în dieta lor zilnică.

Vom vorbi despre:

  • Introducere în alimentația bazată pe plante.
  • O cămară bine aprovizionată.
  • Sezonalitate în alegerea ingredientelor.
  • Fructe și legume, plante aromatice.
  • Produse locale.
  • O dietă nutritivă.
  • Surse de proteină.

Despre atelier:

Vom găti împreună un Meniu bazat pe legume:

Pastă de morcov și ghimbir servită cu cereale mixte.
Clătite cu usturoi proaspăt, ridichi, mentă și iaurt cu miso
Salată de varză și kale cu dressing de drojdie prăjită

La acest atelier lejer și prietenos pot să participe și copilașii.

Invitatul nostru:

Molnár Helén e bucătar și patiser de peste 10 ani, educată în nutriție, dar în primul rând pasionată de mâncare. De-a lungul anilor s-a specializat pe alimente bazate doar pe plante, de sezon, locale, la prețuri accesibile. Crede cu tărie în alimentația sănătoasă accesibilă oricui.

Prețul biletului include:

Welcome drink, scurtă introducere în alimentația plant based cu ingrediente locale si de sezon, cina gătită în cadrul evenimentului.

Îți recomandăm să vii pe jos, sau cu un bolt, poate un autobuz, suntem atât de aproape de stația de "Fabrica de bere"! Dacă din orice motive trebuie să vii cu mașina, s-ar putea să găsești parcare publică pe strada noastră, dar cel mai sigur e să parchezi la Platinia și să vii pe jos, suntem la 3 minute.

The booking period for this event is over.

Unde are loc evenimentul? Str. Moldovei, Nr. 4, Cluj-Napoca

Când are loc evenimentul?
Deschidere:
Încheiere:
Adaugă în Calendar

Articole fără categorie

Bilet standard

350,00 RON incl. 19% TVA

Not available any more.