Atelier de gătit Plant Based
Al treilea atelier de gătit pentru persoanele vegane sau non-vegane care doresc să încorporeze mai multe legume în dieta lor zilnică.
Vom vorbi despre:
- Introducere în alimentația bazată pe plante.
- O cămară bine aprovizionată.
- Sezonalitate în alegerea ingredientelor.
- Fructe și legume, plante aromatice.
- Produse locale.
- O dietă nutritivă.
- Surse de proteină.
Despre atelier:
Vom găti împreună o supă (de roșii cu gochujang (pastă de ardei) caramelizat și orez), o fasole albă cu curry pe pâine prăjită și desert vom face prune prăjite și orez cu scorțișoară. Toate atelierele noastre plant based se focalizează pe ingrediente sezoniere și locale, și folosesc tehnici simple de gătire care pot fi aplicate în orice bucătărie.
La acest atelier lejer și prietenos pot să participe și copilașii.
Invitatul nostru:
Molnár Helén e bucătar și patiser de peste 10 ani, educată în nutriție, dar în primul rând pasionată de mâncare. De-a lungul anilor s-a specializat pe alimente bazate doar pe plante, de sezon, locale, la prețuri accesibile. Crede cu tărie în alimentația sănătoasă accesibilă oricui.
Prețul biletului include:
Welcome drink, scurtă introducere în alimentația plant based cu ingrediente locale si de sezon, cina gătită în cadrul evenimentului.
Îți recomandăm să vii pe jos, sau cu un bolt, poate un autobuz, suntem atât de aproape de stația de "Fabrica de bere"! Dacă din orice motive trebuie să vii cu mașina, s-ar putea să găsești parcare publică pe strada noastră, dar cel mai sigur e să parchezi la Platinia și să vii pe jos, suntem la 3 minute.
Unde are loc evenimentul? Str. Moldovei, Nr. 4, Cluj-Napoca
Când are loc evenimentul?
Deschidere:
Încheiere:
Adaugă în Calendar