Pâine cu maia
Bine ai venit la primul și mult așteptatul nostru atelier de copt pâine cu maia
Ce vom face împreună la acest atelier:
Pe parcursul atelierului, vom explora împreună fiecare etapă a preparării pâinii cu maia: de la pregătirea și îngrijirea maielei, până la coacerea pâinii. Vom înțelege ce reprezintă autoliza și care este rolul ei esențial în obținerea unui aluat de calitate. De asemenea, vom învăța cum să integrăm procesul de preparare a pâinii în programul nostru zilnic, fără a ne perturba rutina. În plus, vom descoperi diverse tehnici de conservare a maielei, astfel încât aceasta să-și păstreze toate calitățile nutritive și fermentative.
Invitatul nostru:
Atelier practic de pâine cu maia, susținut de Cobasnean Ion – brutar, responsabil de calitate și trainer la Cimbru Focaccerie. Ion și-a descoperit pasiunea pentru brutăria artizanală încă din perioada facultății și își dorește să împărtășească din experiența sa celor care vor să descopere tainele unei pâini sănătoase.
Atelierul se adresează celor care vor să descopere arta brutăriei, fie că sunt începători sau pasionați cu experiență.
Tine cont de faptul că:
Biletele nu sunt returnabile, și nu pot fi folosite pentru alte ateliere. Dar nu sunt nominale, dacă din orice motiv nu poți ajunge, poate găsești un prieten care ar vrea să vină în locul tău.
Te rugăm să ne anunți dacă vrei să ținem cont de orice alergii sau intoleranțe alimentare, facem tot ce putem să adaptăm meniul.
Evenimentul va fi fotografiat, iar materialele pot fi utilizate pentru promovarea evenimentelor numma și Cimbru Focaccerie. Prin participare, iți exprimi acordul implicit pentru aceste utilizări.
Unde are loc evenimentul? Str. Moldovei, Nr. 4, Cluj-Napoca
Când are loc evenimentul?
Deschidere:
Încheiere:
Adaugă în Calendar