Atelier de nutriție și live cooking

Atelier de kimchi

Un atelier în care vom face împreună kimchi

Despre kimchi:

Kimchi este un preparat tradițional coreean, obținut prin fermentarea legumelor, în special a verzei chinezești cu diverse condimente, usturoi, ghimbir, ardei iute, și sos de pește. Este cunoscut pentru gustul său picant, acrișor- sărat, fiind un aliment de bază în bucătăria coreeană.
Procesul de fermentare îi oferă kimchi-ului arome distincte, îl face și bogat în probiotice benefice pentru sistemul imunitar. Kimchi poate fi folosit și în supe, tocană sau mâncăruri precum kimchi-jjigae.

Despre atelier:

La acest atelier vom parcurge pas cu pas procesul pregătirii unui kimchi autentic, de la prepararea legumelor până la obținerea unui borcan pregătit pentru fermentare. Vei pleca acasă cu rețeta, procesul, și propriul tău borcan cu kimchi.

Invitatul nostru:

Molnár Helén e bucătar și patiser de peste 10 ani, educată în nutriție, dar în primul rând pasionată de mâncare. De-a lungul anilor s-a specializat pe alimente bazate doar pe plante, de sezon, locale, la prețuri accesibile. Crede cu tărie în alimentația sănătoasă accesibilă oricui.

Îți recomandăm să vii pe jos, sau cu un bolt, poate un autobuz, suntem atât de aproape de stația de "Fabrica de bere"! Dacă din orice motive trebuie să vii cu mașina, s-ar putea să găsești parcare publică pe strada noastră, dar cel mai sigur e să parchezi la Platinia și să vii pe jos, suntem la 3 minute.

The booking period for this event is over.

Unde are loc evenimentul? Str. Moldovei, Nr. 4, Cluj-Napoca

Când are loc evenimentul?
Deschidere:
Încheiere:
Adaugă în Calendar

Articole fără categorie

Bilet standard

220,00 RON incl. 19% TVA

Not available any more.