Choux au Craquelin
Un atelier practic, interactiv, care se adresează atât amatorilor cât și profesioniștilor.
Despre Atelier
Un atelier dulce, interactiv în care vom învăța ce înseamnă și cum se prepară corect “pate a choux” sau aluatul opărit, aluat care stă la baza multor deserturi frantuzesti cunoscute și îndrăgite în întreaga lume.
În cadrul acestui workshop ne vom concentra atenția asupra delicioaselor “choux au craquelin”. Vom pregăti pe lângă pate a choux, și craquelinul, biscuitele texturat de deasupra, două creme pentru umplere, o inserție fructată și un crocant, pentru un plus de savoare.
Vom coace, vom umple, vom decora și vom degusta. Totul pe parcursul a trei ore presărate cu arome pariziene.
Despre Șmafi
Suntem un mic atelier artizanal de dulciuri. Delicioase, frumoase, cu acel vino-ncoa irezistibil.
Punem mare preț pe calitatea lucrului bine făcut, în tihnă, cu pasiune și cu voie bună în inimă.
Combinam tehnici din cofetaria modernă cu modalități de lucru locale, transmise prin grai viu din generație în generație, astfel încât obținem propriul mix eclectic între simplitate și complexitate, acel aspect care face ca prăjiturile noastre sa fie atât de iubite.
Despre acces:
Biletele nu sunt returnabile, și nu pot fi folosite pentru alte ateliere. Dar nu sunt nominale, dacă din orice motiv nu poți ajunge, poate găsești un prieten care ar vrea să vină în locul tău. Dacă ne anunți din timp, putem întreba și noi în comunitatea noastră dacă e vreun alt participant care nu a prins bilet si ar vrea sa preia biletul tau.
Îți recomandăm să vii fără mașină, cu un bus, un bolt, sau pe jos, suntem într-o zonă semi-centrală. Dacă nu ai altă variantă, s-ar putea să găsești parcare cu plată pe strada noastră, sau la doar 3 minute de noi, la Platinia.
Str. Moldovei, Nr. 4, Cluj-Napoca
Deschidere:
Încheiere:
Adaugă în Calendar