Workshop de Bere Artizanală - from grain to glass!
Vino să descoperi secretele fabricării berii artizanale!
Despre atelier:
Am pornit un batch de bere artizanală cu Tudor de la Fermentique in 20 septembrie. El a dus-o la el în microberărie, o monitorizează, o ține la temperatură constantă, și ne-o aduce înapoi să o degustăm împreună la această sesiune. Vom discuta despre procesul de realizare al berii artizanale, dar și despre calitățile unei beri reușite. Și sigur, mai degustăm niște beri din berăria Fermentique.
Cine e Fermentique:
Fermentique s-a născut din pasiunea lui Mihai și Tudor pentru bere artizanală.
În urmă cu 6 ani, și-au transformat apartamentele în „laboratoare” unde au explorat și creat bere și alte băuturi artizanale. Între timp și-au stabilit berăria "profesională" în vechea moară din Răscruci, lângă Cluj.
"Ne dorim să implicăm creativitatea și know-how-ul nostru pentru a oferi o gamă diversificată de băuturi, de la bere artizanală la cidru, hidromel și kombucha. Ne bucurăm de fiecare pas din acest proces, de la influența fiecărui ingredient, până la feedback-ul direct al clienților. Vrem să împărtășim pasiunea noastră, ajutându-i pe alții să se dezvolte în arta fabricării berii și să arătăm că berea artizanală este mult mai complexă decât pare."
Unde are loc evenimentul? Str. Moldovei, Nr. 4, Cluj-Napoca
Când are loc evenimentul?
Deschidere:
Încheiere:
Adaugă în Calendar