international culinary experience

Travelling Supper Club / Ecuadorean Inspired Flavors

O cină inspirată din bucătăria Sud Americană cu un bucătar din New York

Steven Santander este un artist și bucătar stabilit în New York. Studiind artele plastice încă de mic, a avut mereu un simț estetic și pentru design, pe care l-a integrat în practica sa culinară, Traveling Supper Club.

Acest proiect este o culminare a experiențelor trecute și locul în care dragostea sa pentru călătorii și gastronomie se îmbină într-o singură formă de artă. Activând în diverse domenii creative, inclusiv arhitectură, modă și suflare a sticlei, și-a pus în aplicare creativitatea și pasiunea pentru mâncare pentru a crea experiențe culinare deosebite în întreaga lume.

Steven a gătit în diverse țări, inclusiv Mexic, Georgia, Danemarca, Italia, Japonia și multe altele. Influențele sale sunt adânc înrădăcinate în moștenirea sa latino-americană și în călătoriile anterioare, după ce a gustat preparate din toate bucătăriile lumii.

Astăzi, Steven aduce un meniu inspirat din rădăcinile sale ecuadoriene, cu o combinație de ingrediente locale. Preparatele sunt o explorare a diversității din Ecuador și a mâncărurilor consumate în toate regiunile.

Despre meniu:

llapingachos

Primul fel de mâncare folosește modestul cartof, un aliment de bază în multe țări, și adaugă straturi de arome prin salse și condimente servite alături.

cevice vegan

Al doilea fel este o reinterpretare a unui ceviche clasic de pe coasta Ecuadorului, folosind ingrediente vegane și demonstrând cum combinația potrivită de ingrediente simple poate crea straturi de complexitate.

fritada & mote

Al treilea fel este un preparat tradițional de carne consumat în regiunile andine, ce poate fi familiar în multe bucătării. Carnea poate fi înlocuită cu ciuperci pentru o opțiune vegetariană (te rugăm să ne anunți în avans dacă optezi pentru alternativa vegetariană).

banana con queso

Ultimul fel este unul dintre cele mai mari produse de export ale Ecuadorului: banana. Găsită în supermarketuri din întreaga lume, cele mai bune banane bio provin din Ecuador. Banana va fi servită gătită, sub formă de desert, sigur vei vrea să recreezi acest preparat acasă.

South American Inspired Dinner with NY Chef and artist

Steven Santander is an artist and chef based out of New York. Having studied fine art from a young age, he has always had an eye for aesthetics and design and has incorporated that into his culinary design practice, Traveling Supper Club.

This project is a culmination of past experiences and where his love of travel and food are able to merge into a single art form. Having worked in a range of creative fields including architecture, fashion, glassblowing, he has implemented his creativity with his passion for food to create beautiful culinary experiences all over the world.

Steven has cooked in various countries including Mexico, Georgia, Denmark, Italy, Japan, and many more. His influences are rooted in his Latin American heritage and from previous travels after tasting foods from all cuisines.
Today Steven brings a menu inspired by his Ecuadorean roots with a combination of local ingredients. The dishes are an exploration of the diversity of Ecuador and the food eaten in all regions.

Our menu:

The first course uses the humble potato, a staple in many countries and adds layers of flavors through the side salsas and condiments.

The second course is a twist on a classic ceviche from the coast of Ecuador using vegan ingredients and showcasing how the right combination of small ingredients can add layers of complexity.

The third course is a homey meat dish eaten in the Andean regions which can be familiar in many cuisines. The meat can be substituted with mushrooms for a vegetarian option.

The last course is one of Ecuador’s biggest exports, the banana. Found in supermarkets all over the world, the best bio bananas come from Ecuador. It will be enjoyed cooked as a dessert that will have you wanting to recreate the dish at home.

Ține cont de faptul că:

Îți recomandăm să vii pe jos, sau cu un bolt, poate un autobuz, suntem foarte de aproape de stația de "Fabrica de bere" ! Dacă musai trebuie să vii cu mașina, cel mai sigur e să parchezi la Platinia, suntem la 3 minute distanta. Dar, din nou, nu uita că la acest atelier vom servi băuturi alcoolice :)

Te rugăm să ne anunți în avans dacă vrei să ținem cont de orice alergii sau intoleranțe. Încercăm să adaptăm meniul.

Evenimentul va fi fotografiat, iar materialele pot fi utilizate pentru promovarea evenimentelor (numma). Prin participare, iți exprimi acordul implicit pentru aceste utilizări.

Acest eveniment va fi susținut în limba engleză

The booking period for this event is over.

Str. Moldovei, Nr. 4, Cluj-Napoca


Deschidere:
Încheiere:
Adaugă în Calendar

Articole fără categorie

Bilet standard acces o persoana

350,00 RON incl. 19% TVA

Not available any more.