Cum deguști o bere
Explorarea universului fascinant al berii
Despre atelier:
Al treilea atelier despre bere, dintr-o serie de trei cursuri, cu tematici individuale (deci și dacă n-ai fost la cele anterioare, hai că va fi fain!)
La acest curs, vom aborda băutul berii într-un mod foarte analitic: ne
transformăm în degustători și cream o fișă de analiză așa cum face un jurat la o
competiție. Mă rog, una mentală pe care sa o putem aplica oricând suntem cu un
pahar de bere în față și vrem să îl evaluăm. Este un curs cum nu se poate mai
practic!
Ce facem la acest curs?
Discutam despre cum funcționează simțurile noastre
Exploram mai multe tipuri de degustări
Parcurgem o fișă tehnica de analiză a unei beri
Analizam împreună un pahar cu bere, cap-coadă
Fiecare participant analizează (profesionist) un pahar cu bere
Discutam despre controlul calității; condiții de păstrare, ambalaje, etc....
Invitatul nostru:
Cu o experiență de peste 15 ani în Horeca, și de peste 10 ani specializat în bere, promotor al berii craft în România, implicat în toate marile (și micile) festivaluri din țară, școlit în Londra și devenit “beer Sommelier”, actual consultant și colaborator pentru Ursus Breweries, Flaviu nu e doar un specialist foarte bine pregătit, dar și un tip fain și relaxat, cu care îți cade bine să deschizi o bere.
Despre eveniment:
Hai să înțelegi de ce o băutură aparent atât de simplă este de fapt atât de complexă, și să devii expertul din grupul tău de prieteni!
Prețul biletului include:
Informații, povești, mituri, degustare și socializare, Q&A, un snack de ciugulit, și un mic desert făcut la noi la (numma).
Unde are loc evenimentul? Str. Moldovei, Nr. 4, Cluj-Napoca
Când are loc evenimentul?
Deschidere:
Încheiere:
Adaugă în Calendar